Matkurshelg med Vianvang og BrimiBue – Vinteren 2025
Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg 13.-16. februar. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!
Vårtur til Lom og Jotunheimen? Vianvang og BrimiBue vil ynskje deg hjarteleg velkommen til fjell og fjellbygd, med god mat og koseleg overnatting. På utvalde datoar tilbyr vi ferdigpakka helger der du får besøkt både BrimiBue og Vianvang. Opphaldet kan bookast ved å sende ein mail til brimibue@brimiland.no
Pakka er ledig på følgande datoar våren 2025:
Vianvang – Matoppleving hjå Arne Brimi
Fredag ynskjer Arne deg hjarteleg velkommen til sitt Vianvang. Du får vera med på ein tradisjonell Vianvangkveld, som startar ute i tunet kl. 18.30. Dykk ruslar dei siste bakkane opp til Vianvang. Ha på deg sko og jakke med tanke på dette. Sjølv om mars er ein vårmånad, kan det framleis vera vinter i fjellet.
BrimiBue – Koseleg overnatting i Lom
Overnatting på BrimiBue, midt i Lom sentrum. BrimiBue opna dørene sine for fyrste gong i 2017. Sidan då har vi bygd ut eit par gongar, og vinteren 2025 står eit nytt tilbygg klart med vinkjellar og «stugu». Sov godt i komfortable senger, og et deg god og mett ved frukostbordet. Laurdag inviterer vi deg ned i vinkjellaren vår, der dykk får eit lite vinkurs med Even Brimi – vinansvarleg på Vianvang. Etterpå blir det raus lunsj.
Vi ynskjer også å gje deg tid til å gjere akkurat det du vil. Kva med ein tur til Norsk Fjellsenter på andre sida av elva, ein kanelsnurr på Bakeriet i Lom, og kanskje ein liten rusletur? Om kvelden ynskjer vi deg velkommen til bords att, da for ein lang BrimiBu-meny.
Bestill no!
Tida fram til ein ny vår går fortare enn ein trur. Kontakt oss for meir informasjon og booking.
Frå 16.00 – Innsjekk på BrimiBue i Lom
Kl. 17.30 – Avreise til Vianvang
Kl. 18.30 – Tradisjonell Vianvangkveld
Kl. 23.00 – Avreise til BrimiBue
08 – 10 – Frukost på BrimiBue
Tid til å gjere akkurat det du vil. Kva med ein tur å besøke Norsk Fjellsenter på andre sida av elva, kanelsnurr på Bakeriet i Lom, og kanskje ein liten rusletur?
12.30 – Vinkurs med Even Brimi i vinkjellaren
14.00 – Lunsj på BrimiBue
Frå kl. 19.00 – 5-retters meny på BrimiBue
07.30 – 10.00 – Frukost på BrimiBue
11.00 – Utsjekk og heimreise
Drikke er ikkje inkludert i prisen.
Ynskjer du å komme ein dag før? Pris kr. 800,- per person i dobbeltrom, eller 1200,- i enkeltrom.
Booking direkte til brimibue@brimiland.no, eller du kan bestille her.
Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg 13.-16. februar. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!
Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen.