Mat og drikke

FRUKOST

Bur du hjå oss er frukost alltid inkludert. Her vil du få servert eit fat med mest mogleg lokalt pålegg, brød frå Bakeriet, egg frå Ramstad i Skjåk, og kaffi eller te etter ynskje. Vi ynskjer at frukosten på BrimiBue skal vera mest mogleg lik ein god sundagsfrukost heime. Difor ynskjer vi at du bestiller deg bord til frokosten, slik at vi veit når du kjem.

Sommar      kl. 07.30 – 10.00

Ellers           kl. 08.00 – 10.00

KVELDSMENY

På BrimiBue endrar vi meny kvar dag. På denne måten håpar vi at vi blir litt meir spanande å besøkje, og at vi utfordrar oss sjølve. Matkulturen på BrimiBue er godt opparbeida av erfarne kokkar, lærlingar, og etter filosofien til Arne Brimi

På kveldstid serverar vi kveldsmeny. Ingen av gjestane våre kjenner menyen før dei set seg til bords. Vi trur at dette gjer kjøkenet betre, sidan kokkane da har meire spelerom med sin kreativitet og dagens beste råvarer.

Du må bestille deg bord på førehand. Du kan velge sjølv kor lang menyen skal vera; 3, 4, 5, eller 7-retters meny. Om sommaren serverar vi kun 4 og 5-retters meny. Du kan bestille deg bord på kva halve time mellom kl. 19.00 og 21.00

Dersom du har matallergier vi skal ta hensyn til, er det viktig at vi får beskjed om dette i god tid for tilpasning av meny. 

Trykk her for vinkart

LUNSJ

Om sommaren serverar vi lunsj kvar dag kl. 12.00-16.30. Vi tek ikkje booking på lunsj, og har såleis kun drop-in. Vi har ein enkel lunsjmeny, med ca. 5 rettar å velge mellom. Utanfor høgsesong serverar vi lunsj på bestilling til grupper på minst 10 personar.

Dersom du har matallergier vi skal ta hensyn til, er det viktig at vi får beskjed om dette i god tid for tilpasning av meny. 

26.11.2021 – 28.11.2021

Førjulshelg

Velkomne på førjulstrivsel i Jotunheimen på Vianvang og BrimiBue!

10.12.2021 – 12.12.2021

Førjulshelg

Velkomne på førjulshelg i Jotunheimen på Vianvang og BrimiBue

25.02.2022 – 27.02.2022

Vianvang og BrimiBue tolkar sesongane

Bli med oss på ei spesiell gastronomisk helg, med enda lengre menyar enn vanleg. Denne helga ynskjer vi å hedre vintersesongen, og serverar det beste vinteren har å by på.