Om oss

BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.

I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.

  • I jula og fram til andre veka i februar held vi stengt.
  • I påska har vi ope 21.-25. mars. Resten av påska held vi stengt.
  • Vi held stengt 29. april til 8. mai.
  • I oktober held vi stengt 7.-16. oktober.
  • I november held vi stengt 4.-20. november.

 

Kontakt oss!

Mail:           brimibue@brimiland.no
Telefon:     468 54 262

Sognefjellsvegen 13

2686 Lom

 

13.02.2025 – 23.02.2025

Matkurshelg med Vianvang og BrimiBue – Vinteren 2025

Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg to helger vinteren 2025, torsdag til sundag. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!

21.03.2025 – 30.03.2025

Mathelg hjå Arne Brimi og BrimiBue

Vårtur til Lom og Jotunheimen? Vianvang og BrimiBue vil ynskje deg hjarteleg velkommen til fjell og fjellbygd, med god mat og koseleg overnatting. På utvalde datoar tilbyr vi ferdigpakka helger der du får besøkt både BrimiBue og Vianvang. Opphaldet kan bookast ved å sende ein mail til brimibue@brimiland.no

02.10.2025 – 05.10.2025

Matkurshelg – hausten 2025

Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen.