Om oss

BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.

I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.

  • I jula og fram til andre veka i februar held vi stengt.
  •  I påska har vi ope 30. mars til 3. april. Resten av påska held vi stengt.
  •  I mai held vi stengt 1.-10. mai
  • I november held vi stengt 6.-22. november

Kontakt oss!

Mail:           brimibue@brimiland.no
Telefon:     468 54 262

 

24.02.2023 – 26.02.2023

Vinterens beste smakar med BrimiBue og Vianvang

Bli med oss på ei spesiell gastronomisk helg, med enda lengre menyar enn vanleg. Denne helga ynskjer vi å hedre vintersesongen, og serverar det beste vinteren har å by på.

02.03.2023 – 26.03.2023

Matkurshelg med Vianvang og BrimiBue

Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg fire helger i mars 2023, frå torsdag til sundag. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!

31.03.2023 – 03.04.2023

Påske i Jotunheimen

Feir påska saman med oss, med guida fjelltur og bretur i Jotunheimen, overnatting, påskemeny og frukost på BrimiBue. Vi satsar på strålande påskesol i Jotunheimen, lun stemning rundt bordet, kanskje noko godt i glaset, og god kvile i norske senger.