Om oss

BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi, og på denne måten er BrimiBue ein del av Brimiland.

I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare. Opningstidene gjennom året forandrar seg derfor etter sesong. I januar, tre veker i november og i jula held vi stengt.

26.11.2021 – 28.11.2021

Førjulshelg

Velkomne på førjulstrivsel i Jotunheimen på Vianvang og BrimiBue! (kun 20 ledige plassar)

10.12.2021 – 12.12.2021

Førjulshelg

Velkomne på førjulshelg i Jotunheimen på Vianvang og BrimiBue (Kun 20 ledige plassar)

25.02.2022 – 27.02.2022

Vianvang og BrimiBue tolkar sesongane

Bli med oss på ei spesiell gastronomisk helg, med enda lengre menyar enn vanleg. Denne helga ynskjer vi å hedre vintersesongen, og serverar det beste vinteren har å by på.