Om oss

BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.

I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.

  • I jula og fram til andre veka i februar held vi stengt.
  •  I påska har vi ope 30. mars til 3. april. Resten av påska held vi stengt.
  •  I mai held vi stengt 1.-10. mai
  • I november held vi stengt 6.-22. november

Kontakt oss!

Mail:           brimibue@brimiland.no
Telefon:     468 54 262

Sognefjellsvegen 13

2686 Lom

 

18.02.2024 – 24.03.2024

Mat- og bakekurs med Bakeriet i Lom, Arne Brimi og BrimiBue

Bakeriet i Lom, Arne Brimi, Vianvang og BrimiBue vil saman ynskje deg velkomen til eit opphald stappfult med gode smakar og læring. Lær deg å bake bollar og brød som på Bakeriet i Lom, mat som Arne Brimi, teknikkar og måtar å jobbe på.

29.02.2024 – 28.04.2023

Matkurshelg med Vianvang og BrimiBue – Våren 2024

Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg tre helger våren 2024, frå torsdag til sundag. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!