KVELDSMENY
- 1.juni til 1. september: 3-retters meny
- Resten av året: 3- og 5-retters meny. Bordbestilling er naudsamt. Du kan bestille deg bord mellom kl. 19.00 og 21.00.
Vi er nå i vintersesongen, og serverar vår vintermeny. Sjå vintermenyen vår her.
På BrimiBue endrar vi meny etter sesongen. På denne måten håpar vi at vi blir litt meir spanande å besøkje, og at vi utfordrar oss sjølve. Matkulturen på BrimiBue er godt opparbeida av erfarne kokkar, lærlingar, og etter filosofien til Arne Brimi. Vi nyttar norsk mat av dyktige gardbrukarar, og aller helst av dei vi finn rundt oss.
På kveldstid serverar vi kveldsmeny. Du må bestille deg bord på førehand. Du kan velge sjølv om du vil ha 3- eller 5-retters meny. Om sommaren (1. juni til 1. september) serverar vi kun 3-retters meny.
Avbestilling er tillete innan kl. 16.00 to dagar før reservasjon.
Ved gruppebestilling må vi ha riktig antal personar ei veke før.
Priser
3-retter kr. 725,- vinpakke kr. 595,-
5-retter kr. 995,- vinpakke kr. 830,-
Kvar kveld lagar vi vinpakker og alkoholfrie drikkepakker for deg som ynskjer det.
Trykk her for vinkart
Dersom du har matallergiar vi skal ta hensyn til, er det viktig at vi får beskjed om dette før ankomst slik at vi kan tilpasse menyen til deg.