BrimiBue opna dørene for fyrste gong 17. juni 2017. Da opna vi kun som restaurant, og andre etasje stod tom. I juli 2019 opna vi dørene til enda ein draum vi har hatt, da 14 dobbeltrom stod klare. Vi har brukt lokalt handverk, lokale material og lokale fagfolk. Vi lev for å kunne glede gjestane våre med gode opplevingar.
BrimiBue er drive av Tina Brimi og Dan-Robin Leirvåg, saman med 8-10 heilårstilsette. Tina er dotter til Arne Brimi.
I Lom er det stor forskjell på sesongane. Sommar er hovudsesongen vår, og vinteren er rolegare.
Opningstidene gjennom året forandrar seg difor etter sesong, og vi har stengt i nokre veker i løpet av året.
Kontakt oss!
Mail: brimibue@brimiland.no
Telefon: 468 54 262
Sognefjellsvegen 13
2686 Lom
Vi er beviste vårt ansvar om miljøpåverknad. Vi er så heldige å bu i ein region med reinare luft og vatn enn mange kan drøyme om. Difor er det kanskje ekstra viktig for oss også, å ivareta desse godane og viktige verdiane. Vinteren 2024/2025 starta vi prosessen med å sertifisere oss som Miljøfyrtårn. På denne måten blir vi enda meir beviste vårt ansvar, og vi skal årleg sette oss mål om å redusere utslepp, avfall og energiforbruk. Vi har etablert ein miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet vårt, og hjelp oss med å kontinuerleg forbetre oss. Sertifiseringa inneheld også konkrete krav til berekraftige hotellopplevingar, matavfall, energi, transport, leverandøkjeder og arbeidsmiljø. Kvar år leverer vi ein klima- og miljørapport som gjev god oversikt over framgang og forbetringspotensial. Kontakt oss for å få tilsendt siste års rapport.
Har du innspel til korleis vi kan forbetre vårt miljøarbeid? Send oss gjerne ein mail med dine tips!
Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen.
Velkomne på førjulshygge med Arne Brimi, BrimiBue og Vianvang. Vi inviterar deg på adventhelg i fjell og fjellbygd, med gode smakar og full avslapping.