24.02.2023 – 26.02.2023

Vinterens beste smakar med BrimiBue og Vianvang

Bli med oss på ei spesiell gastronomisk helg, med enda lengre menyar enn vanleg. Denne helga ynskjer vi å hedre vintersesongen, og serverar det beste vinteren har å by på.

Programmet startar med innsjekk på BrimiBue fredag ettermiddag, og eventyrleg kveld på Vianvang med utvida heidersmeny til vintersesongen. Laurdag startar dagen med god frukost, før ein tur til vår gode nabo Norsk Fjellsenter som har eit av Noregs beste museum. I museumet kan du bevege deg gjennom Jotunheimen og blandt anna sjå Noregs eldste ski og klesplagg.
Etter museumstur håpar vi du vil ta deg ein rundtur på Fossbergom, Lom sentrum, for å besøkje våre gode naboar.
Vi inviterar så til bållunsj ute i Eldhuset, med ølsmaking med fantastiske Lomb bryggeri. Lomb bryggeri vart etablert i 2016, da dei bygde om fjoset på garden til bryggeri. Lomb bryggeri vil både la deg smake på fleire av dei fantastiske ølsortane sine, og fortelle deg om historia om korleis hobbyen blei til eit livsverk.
Laurdagskvelden avsluttar vi med kveldsmeny på BrimiBue, der du vil få servert ein langmeny med vår tolkning av vintersesongens beste råvarer.

Program

Fredag 25. februar

Frå 16.00 – Innsjekk på BrimiBue

17.30 – Bussen går til Vianvang for ein utvida meny farga av sesongens råvarer

23.30 – Attende på BrimiBue

Laurdag 26. februar

09.00 – Frukost

11.45 – Vi går i samla flokk frå BrimiBue til Norsk Fjellsenter

13.00 – Ølsmaking og bållunsj ute i Eldhuset

19.00 – Langmeny på BrimiBue, sesongheder

Sundag 27. februar

Frukost og heimreise

 

Pris

kr. 6550,- per person i dobbeltrom. Inkluderar alt i programmet, drikke kjem i tillegg.
kr. 6950,- per person i enkeltrom. Inkluderar alt i programmet, drikke kjem i tillegg.

Booking

Send oss ein mail til brimibue@brimiland.no eller bestill via vår online booking.

Foto: Mette Møller

Frokost på BrimiBue

02.03.2023 – 26.03.2023

Matkurshelg med Vianvang og BrimiBue

Velkomne til Vianvang, BrimiBue, Lom og Jotunheimen på matkurshelg! Vi inviterar deg til matkurshelg fire helger i mars 2023, frå torsdag til sundag. Bli inspirert av kokkane, Arne og Jotunheimen!

31.03.2023 – 03.04.2023

Påske i Jotunheimen

Feir påska saman med oss, med guida fjelltur og bretur i Jotunheimen, overnatting, påskemeny og frukost på BrimiBue. Vi satsar på strålande påskesol i Jotunheimen, lun stemning rundt bordet, kanskje noko godt i glaset, og god kvile i norske senger.